Moj Bazen Logo

T-Granulat 65 - 5 kg

59,95 

Na zalogi

Opis izdelka:

T-Granulat 65 je zelo učinkovito sredstvo za dezinfekcijo bazenske vode.

T-Granulat 65 je stabiliziran aktivni organski klor v trdnem stanju, vsebuje 56% aktivnega klora. Primeren za hitro dezinfekcijo in sunkovito kloriranje. Primeren tudi za zelo trdo vodo, topi se hitro in brez ostankov. Stabiliziran je proti hitremu razgrajevanju na toploti in sončni svetlobi.

 

Uporaba:

Po prvem polnjenju bazena dodajte približno 80-100 g granulata na 10 m³ vode. Za dolgotrajno doziranje vsakih 3 dni dodajte 50 g granulata na 10 m³ vode. Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Za sunkovito kloriranje (po nevihti, po večjem številu kopalcev, itd.) dodajte 80-100 g granulata na 10 m³ vode. Klor praviloma dodajajte zvečer.

 

Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Granulata nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije!

 

Tedensko preverjajte pH vrednost in vsebnost klora v vodi.

 

Idealna pH vrednost: 7,0-7,6.

 

Idealna vsebnost klora: 1-3 mg/l.

 

Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju.

 

Vsebuje: natrijev diklorizocianurat-dihidrat

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu. Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!