Moj Bazen Logo

PP - Male klorove tablete - 1 kg - hitrotopne

13,95 

Na zalogi

Opis izdelka:

Male klorove tablete (20 g/kos) uporabljamo za prvo, hitro in sunkovito kloriranje. Vsebujejo več kot 50% aktivnega klora. So hitrotopne ter primerne za vse trdote vode. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

 

Idealna pH-vrednost je 7,0-7,6. Idealna vsebnost klora je 1-3 mg/l. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

 

Uporaba: Prvo doziranje: v dozirno bojo za klor dajte 5 tablete na 10 m³ vode. Tablet ne dajajte v klorinator! Dolgoročna dezinfekcija: na 3 dni dodajte 3 tablete na 10 m³ vode. Klor dodajte zvečer. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom tudi v skimer. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije!

 

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

 

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.