Moj Bazen Logo

PP - Multitab tablete 20 g - 1 kg

16,25 

Na zalogi

Opis izdelka:

Multitab so zelo počasi topne 20 g tablete, z več kot 80 % aktivnega klora. Uporabljamo jih za dezinfekcijo in zatiranje alg in za bistrenje vode. Tablete so stabilizirane proti hitri razgradnji klora. Primerno za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

 

Idealna pH-vrednost je 7,0-7,6. Idealna vsebnost klora je 1-3 mg/l. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

 

Uporaba: Dolgoročna dezinfekcija: v dozirno bojo za klor vsakih 7 dni dodajte 4 tablete na 10 m³ vode. Tablete dajte v dozirno bojo, pri napravah s peščenim filtrom lahko tudi v skimer. Pri prvem polnjenju bazena in sunkovitem kloriranju uporabite Klor granulat. Večje število kopalcev, višje temperature in deževje lahko povzročijo potrebo po večjem doziranju. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen. Obstaja nevarnost razbarvanja folije!

 

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

 

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.