Moj Bazen Logo

pH minus tekoči Privat 30 l

43,95 

Na zalogi

Opis izdelka:

pH minus tekoči Privat je tekočina za zniževanje pH vrednosti vode. Znižuje pH vrednost iz alkalnega območja (nad 7,6) v idealno pH območje (7,0-7,6). Koncentracija 15%! Dodani zaščitni inhibitorji preprečujejo korozijo kovinskih delov. Ne vsebuje kloridov, zato ni koroziven.

 

Namenjeno avtomatskemu doziranju in ročnemu doziranju:

 

  • Uporaba avtomatika:

pH minus tekoči Privat se dozira neposredno iz embalaže s pomočjo dozirnih črpalk. Potrebna količina je odvisna od odstopanja pH vrednosti vode od idealne vrednosti. Če sredstvo redčite ali pripravljate raztopino, vedno najprej v posodo nalijte vodo in šele nato dodajajte pH-minus tekoči Privat, nikoli obratno!

 

  • Uporaba ročna:

100 ml sredstva pH minus tekoči Privat zniža v 10 m³ vode pH vrednost za približno 0,2. Pri trdi vodi je potrebno večje doziranje, pri mehki vodi manjše. Med doziranjem preverite pH-vrednost. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim. Sredstva ne dodajajte v bližini kovinskih delov. Sredstvo najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo!

 

 

Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!